260 Душа. Душа моя

Веселинка Стойкович
Искрице

Душа
Вечно млада, жива, жељна.
Ни бола чак довољно.


Препев: Софија Измајлова

О времени забыв,
чего-то ждёт, чего-то жаждет
вечно молодая
душа моя.


Фотографија: Веселинка Стојковић