Петкана. Мысль ясная. Vilagos gondolatok

Веселинка Стойкович
Петкана

Петкана
Мисао ведра
Нада светла

Божије послање
Човеку даровање

Љубав скрушена
Вера сакупљена
Петкана


Препев: Софија Измајлова
http://www.stihi.ru/2017/11/01/5500

ПЕТКАНА

Мысль ясная,
Надежда светлая

Богом послана
Человеку дарована

Любовь покаянная
Вера всеобъемлющая
ПЕТКАНА



Препев на мађарски језик: Арон Гал

Veselinka Sztojkovics
Петкана   

Петкана
Vil;gos gondolatok
F;nyes rem;nyek

Isten ;zenete
Adom;nya az embernek

A  b;nb;nat szeretete
Mindenre kiterjed; hit
Петкана

Ford;totta Ga;l ;ron