Л. Костенко. В миг вдохновенья Бог создал Сицилию

Аркадий Равикович
Ліна Костенко.(нар.1930)У мить натхнення Бог створив Сицилію

В миг вдохновенья Бог создал, как видно,
Сицилию из камня монолитного.
В чело поцеловал,
                перекрестил
И на ладони в море опустил.

С украинского 28.10.17.


* * *

У мить натхнення Бог створив Сицилію.
Створив її із каменю суцільного.
В чоло поцілував,
                перехрестив
і на долоні в море опустив.



.