Друмови. Дороги. Utak

Веселинка Стойкович
Друмови

Друмови
Друмови бели
Потеците
Теците
Водите
Носите ме
У свет цели
У свет цели
Носите
Водите ме
Теците
Потеците
Друмови
Друмови бели

(Маргарете)



Препев: Софија Измајлова
http://www.stihi.ru/2017/11/03/447

Дороги

Дороги
Дороги светлые
Начинайте бег
Бегите
Ведите
Несите меня
В мир огромный
В мир огромный
Несите
Ведите меня
Бегите
Начинайте бег
Дороги
Дороги светлые



Препев на мађарски језик: Арон Гал
Veszelinka Sztojkovics
A „Margar;t;nak” k;tetb;l

Utak
(Друмови)

Utak
Boldog utak      
Kezdjetek szaladni
Fussatok
Vezessetek
Vigyetek el engem
A nagyvil;gba         
A nagyvil;gba
Vigyetek el engem
Vezessetek
Fussatok
Kezdjetek el szaladni
Utak
Boldog utak

Ford;totta Ga;l ;ron


Фотографија: Н. Стојковић