Беле пахулье. Софиjа Измаjлова

Веселинка Стойкович
Софија Измајлова
Беле пахуље

Пахуље беле
пахуље снежне
        падају, лете.
Покривачем белим
        застиру врт.
Топе се на трепавицама,
        на уснама.
Пахуљице бела,
        скаска – чија си ти?
        Ах!
Ова радост, овај вртлог…
Пахуља вихор –
        љубав зимска…
                2012.


Белые снежинки
Софья Измайлова
http://www.stihi.ru/2013/12/06/1141 

Белые снежинки
        падают, летят.
Белым покрывалом
         укрывают сад.
Тают на ресницах,
          тают на губах.
Белые снежинки,
        сказка, чья ты?
                Ах!
Я стою любуюсь этой кутерьмой.
Кружатся снежинки -
         зимняя любовь.
                2012г


Фотографија: Софија Измајлова