478 Чаробница. Чародеечка

Веселинка Стойкович
Искрице

ружо, ружице
мила си лепотица
и чаробница


Препев: Вероника Андер

роза, розочка
милая красоточка
и чародеечка

Фотографија: Веселинка Стојковић