Сунашце мило

Веселинка Стойкович
Сунашце мило

Сунашце мило јутрос огрејало,
Радошћу наше домове испунило,
Небеским сјајем свет је обасјало.
Сунашце мило јутрос огрејало,
Сјајано, дан нам благословило.
Господа Бога изасланик вечни,
Сунашце мило јутрос огрејало,
Радошћу наше домове испунило!


Фотографија (исечак): Веселинка Стојковић