Сунашце моjе мило

Веселинка Стойкович
Сунашце моје мило

Сунашце моје мило,
Било си ме заборавило,
Обасјавало па нестало.
Сунашце моје мило,
Да ли си и ти патило?
Ти си ми се вратило,
Сунашце моје мило,
Било си ме заборавило!


Фотографија: Веселинка Стојковић