543 И небо плаче

Веселинка Стойкович
Искрице

поноћни је час
киша лије ли лије
и небо плаче



Препев: Софија Измајлова

давно за полночь
дождь всё льёт и льёт, и льёт
и небо плачет


Препев: Ирина Трифонкова

ушел дневной свет
небо плачет
вспыхивают звезды


Препев: Вик Бељаков

Полночь.
Идёт дождь.
Небо плачет.

Вот и полночь пришла.
Всё небо заплакало.
Просто дождь пошёл.





Фотографија: Веселинка Стојковић