Людмила Юферова. Осенние денёчки недалёки

Аркадий Равикович
Людмила Юферова. До осенi - два подихи

Осенние денёчки недалёки.
Незамутнённым солнцем полон день.
В родимой хате окна синеоки
Скрывают взгляд в усталых клёнов тень.

Ещё дворы смарагдово-зелёны.
Идут в небесной речке тучи вброд...
И ластятся к отцу как кони клёны,
А он их обнимает у ворот.

С украинского 01.08.19.

До осенi - два подихи

До осені два подихи й два кроки.
Ще сонця незатьмарена іскрінь.
У рідній хаті вікна синьоокі
Ховають погляд у кленову тінь.

Ще вулиця смарагдово-зелена,
В небесній річці хмари йдуть убрід…
І горнуться до батька коні-клени,
А він їх припинає до воріт.