вiд нiжностi i дотикiв

Юрий Лазирко
від ніжності
в руках
так легко помирати
і воскресати знов
та спокій берегти
як ніч гортає
сни
на видумки багаті
в яких панує
синь
і серця блокпости
розкинуті довкруж
межують з почуттями
ілюзії
пливуть
життя
іде само
від дотику до уст
солодкими устами
бракує тільки слів
і виразних думок
аж тихо на душі
і неймовірно
ясно
так вишуканий рух
тактильний
від колін
що в мерехтінні свіч
лиш недовіра гасне
і подихи тремтять
на запітнілім шклі
метеликів крутіль
звивається невпинно
а янголи стоять
і мерзнуть за дверми
полеміку ведуть
рожевий світ
чи синій
важливіший
для них
і бажаний
людьми

13 Грудня, 2019