Роберт Геррик. Коль может человeк спастись диетой

Лилия Мальцева
 Роберт Геррик. Коль может человек

Коль  может человек спастись диетой,
Зачeм лекарство или врач при этом?

            H-1045

If wholesale diet can rescue a man,
What need of physic or physician?
               
                Robert  Herrick

Noun 'physic' - a medicine or drug, especially a cathartic or purgative.