Эмили Дикинсон A prompt executive Bird is the Jay

Сергей Долгов
Свойства начальника ловкого – сойка, 
Как исполнение гимна
Приставом – пенье отрывисто, громко,
Строчка, любая, воинственна.

Сидит на суку генералом,
Величественно, надменно,
В марте по виду, манерами – самый   
Главный чиновник, наверно.


Emily Dickinson
1177
A prompt – executive Bird is the Jay –
Bold as a Bailiff's Hymn –
Brittle and Brief in quality –
Warrant in every line –

Sitting a Bough like a Brigadier
Confident and straight –
Much is the mien of him in March
As a Magistrate –