Кенн Несбит. Мой пёс учит уроки

Нина Пьянкова
Мои уроки учит
По вечерам мой пёс.
Он с лёгкостью ответит
На каверзный вопрос.

Но не могу я в школе
Его домашку сдать –
Ведь Ровер обслюнявил
Рабочую тетрадь.



My dog does my homework
 Kenn Nesbitt

My dog does my homework
at home every night.
He answers each question
and gets them all right.

There’s only one problem
with homework by Rover.
I can’t turn in work
that’s been slobbered all over.