Невозможное возможно

Светлана Пригоцкая
    Невозможное возможно,
    Если все мечты не ложны,
    Не продажны, не безбожны,
    Если солнце сеет свет,
    Никаких сомнений нет!

Превод на србски језик: Веселинка Стојковић

Светлана Пригоцкаја
Немогуће је могуће

Немогуће је могуће,
Ако снови нису лажни,
Ни продајни, ни безбожни,
Ако сунце светлост сеје,
Нема сумње –
Светлост све је!

Художник; Иван Тихий