Роберт Геррик. Цитата 2

Лилия Мальцева
Так движет время и без перемен;
Новое идет старому взамен.

Thus times do shift, each thing his turn does hold;
New things succeed, as former things grow old.
               
                Robert Herrick
 
Kнига Hesperides "Ceremonies for Candlemas Eve". Hesperides (1648)