Владимир Маяковский. Отношение к барышне. English

Вячеслав Чистяков
Vladimir Mayakovsky
An Attitude to a Girl

That evening resolved         
either we would be lovers or not, –   
it was dark,
none saw us.
Still bending to her I told   
my remark, – 
I
did say thus
with a sigh, 
like a lenient father:
“Passion’s crag is steep –   
off let you keep,
move off rather.   
Move off, – rather
off let you keep”.

Original text:

Этот вечер решал —
не в любовники выйти ль нам? —
темно,
никто не увидит нас.
Я наклонился действительно,
и действительно
я,
наклонясь,
сказал ей,
как добрый родитель:
«Страсти крут обрыв —
будьте добры,
отойдите.
Отойдите,
будьте добры».