где ты там

Игорь Приклонский
по весне по траве
в моих кончиках вен
там где правда не ложь
где твой дом где живешь
ты свари нарисуй
наш апрелевский суп
из дождей и ветров
будь всегда будь здоров

по траве по весне
наш апрелевский снег
упади да растай
перелётных мы стай
я на картах дорог
я устал и продрог
я бегу по пятям
подскажи где ты там

* * *

in the spring on the grass
at the ends of my veins
where the truth is not a lie
where is your home where do you live
just cook and draw
our April soup
from rain and wind
be always, be healthy

on the grass in spring
our April snow
will fall and melt
we are migratory flocks
I'm on road maps
I'm tired and cold
I'm running on my heels
tell me where you are

6.04.2024