завируха

Игорь Приклонский
https://www.youtube.com/watch?v=ulD11vKEXOo

мы не будем с тобой про тоску
эй тоска до свиданья куку
не меняют коня на скаку
не меняй
завируха метель завируха
от окна и от уха до уха
ты меня помаленьку послухай
да меня

не зависимы мы от погоды
наши годы всегда наши годы
я пока ещё мыслимый вроде
это я
ты послухай послухай дявчына
для тоски для бяды нет пpычины
мы с тaбою сягодня безвинны
ты мaя

* * *

мы не будзем з табой пра нуду
гэй нуда да спаткання куку
не мяняюць каня на скаку
не мяняй
завіруха завіруха завіруха
ад акна і ад вуха да вуха
ты мяне пакрысе паслухай
ды мяне

не залежныя мы ад надвор'я
нашы гады заўсёды нашы гады
я пакуль яшчэ мажлівы накшталт
гэта я
ты паслухай паслухай дзяўчына
для нуды для беды няма прыявы
мы з табою сёння бязвінныя
ты мая

8.04.2024