ОткликТуннельКрасимир Георгиев

Светлана Соколова 4
                Отклик на"Туннель"
                Красимир Георгиевhttp://www.stihi.ru/2011/06/26/6542




Красимир Георгиев
ТУНЕЛЪТ

Сбогувам се с тялото си, разтварям се в ефира
и тръгвам на път.
Нагоре, напред.
Просветва златният диск в дъното на тунела.
Душата ми се лута между началото и края на пътя,
а демоните я съветват:
„Не се обръщай!”, „Не спирай!”

жжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжж

Оставив земной путь,
Эфиром взлетит тело.
И,по туннелю в верх,
Где светом золотым,
Заманивает дух
Великая Вселенная.
Указывая путь
Нам,грешникам земным!

Я демонам своим
Оставлю только тело!
Не оглянусь назад,
И не поверю лжи.
Пускай они кричат,
А я живу и верю:
В туннеле для меня
Небесный Свет горит!