Ты прабач мне...

Марина Влада-Верасень
Ты прабач мне мае грахі
Я прабачу, што  не твая…
Паглядзі, на каньку страхі
Раптам бусел узнік  з небыцця.

Выбачай  мяне, выбачай!
Я таксама табе дарую.
За ваколіцай Іван-чай
Прарастае, а я вандрую…

Асалодай мне мова матчына –
Ты пакліч, да грудзей прытулі.
Я дачка твая  чуеш, Спадчына?!.
Кравацечнае сэрца гаі.

Прабачаю,  што не твая.
Ты прабач мне мае грахі…