Ирландское благословление. Пусть дорога бежит...

Лилия Мальцева
         An Irish Blessing

May the road rise to meet you.
May the wind be always at your back.
May the sun shine warm upon your face,
The rains fall soft upon your fields,
And, until we meet again, may God
Hold you in the palm of his hand.


               
Пусть дорога бежит тебе навстречу.
Пусть ветер всегда будет за твоей спиной.
Пусть солнце согревает твоё лицо.
Дожди орошают твои поля,
И до тех пор, пока мы встретимся опять, пусть Бог
Держит тебя 

       








                Стихи.ру 26 октября 2012 года