Эмили Дикинсон. 1605. Each that we lose takes part

Петр Долголенко
С любой утратой - меньше нас;
Всё тоньше серп луны,
Отливам, как в ночи луна,
И мы подчинены.







Each that we lose takes part of us;
A crescent still abides,
Which like the moon, some turbid night,
Is summoned by the tides.