Милые женщины, с праздником весны! Светлана Трагоц

Радко Стоянов 2
     http://www.stihi.ru/2010/03/05/5550
 
     Женщины , вы новой жизни начало,
     Столько страданий у вас и забот...
     Деток растите ,не спите ночами,
     Пусть в этой жизни всегда вам везёт!
     Пусть вам любимые дарят на праздник
     Самые лучшие в мире цветы...
     Пусть не обманет любовь вас ни разу,
     В жизни сбываются ваши мечты!
     Пусть от любимых вам письма приносят
     Голуби,мирные птицы весны,
     И, как весна,пусть цветёт ваша осень...
     И никогда пусть не будет войны!
     С праздником вас,дорогие подруги,
     Так молодейте,цветите всегда!
     Юность ,весна будет вам лучшим другом...
     Счастья, здоровья, любви навсегда! 


МИЛИ ЖЕНИ, ЧЕСТИТ ПРОЛЕТЕН ПРАЗНИК!

Превод: Радко Стоянов

Вий на  живота сте ново начало,
много са вашите грижи, жени…
Нощем не спите, че раснат децата,
нека в живота ви радост звъни!

Нека любимите да ви даряват
с най- ароматните нежни цветя…
Никога, никога не ви нараняват,
нека се сбъдват красиви  мечти!

Нека любимите вест ви принасят
с гълъби – пролетни птици добри,
пролет да бъде и вашата есен…
Никога вече да няма войни!

Поздрав за празника, мили другарки,
млади бъдете, цъфтете докрай!
Пролет бъдете – усмихнати, жарки,
здрави и влюбени, в приказен рай!