Эмили Дикинсон. 1624. Apparently with no surprise

Петр Долголенко
Обыденная участь
Счастливого цветка —
Сорвет его мороза
Бескровная рука,
Пройдет убийца дальше,
И солнце вновь взойдет,
С Благословенья Божьего
Продолжив дней отсчет.





1624

Apparently with no surprise
To any happy Flower
The Frost beheads it at its play —
In accidental power —
The blonde Assassin passes on —
The Sun proceeds unmoved
To measure off another Day
For an Approving God.