Комбат - Любе - кавер украiнською

Михаэль Рох
А на війні, як на війні
Тютюн, горілка, набої в ціні.
Нелегка праця, люде, тут:
Стріляй, жовнір(1), інакше вб'ють.
А на війні, як на війні,
Кохана звістку шле мені,
І думка в голові весь час:
Якщо не ми, то, може, й нас.

Комбат-батяня, батяня-комбат,
Ти хлопців беріг від ворожих гармат
Горять окупанти і танки горять
Так б'є наш комбат, наш комбат.
Комбат-батяня, батяня-комбат
Позаду Дніпро
Й полонини Карпат.
Бракує набоїв і мало гранат.
"Тримайтеся, хлопці,
Ні кроку назад!"
Комбат-батяня, батяня-комбат,
Для хлопців своїх Батько, Мати і брат.
Посивів ти рано і чорний від втрат,
Комбат наш, комбат наш, комбат...

А на війні як на війні
Жовніри бачать Мамцю вві сні.
А на війні, на й те воно,
В бою страшніше ніж в кіно
Так війна війна війна
Паскуда, гримза, сука вона.
Ех війна, війна іде
А вояка кохана жде.

Комбат-батяня, батяня-комбат,
Ти хлопців беріг від ворожих гармат
Горять окупанти і танки горять
Так б'є наш комбат, наш комбат.
Комбат-батяня, батяня-комбат
Позаду Дніпро
Й полонини Карпат.
Бракує набоїв і мало гранат.
"Тримайтеся, хлопці,
Ні кроку назад!"
Комбат-батяня, батяня-комбат,
Для хлопців своїх Батько, Мати і брат.
Посивів ти рано і чорний від втрат,
Комбатнаш, комбат наш, комбат...

А на війні, як на війні.
А на війні, як на війні.
А на війні, як на війні...
-----------------
1 - Солдат. Та не один жовнір плаче, Та й не один туже, Що він, бідний, цісареві Задарма так служе (Народна лірика, 1956, 131); Набігли на циганську халупу турецькі жовніри, зробили трус, познаходили в плавнях якесь манаття (Михайло Коцюбинський, I, 1955, 377).