Закляк грипуючий мiй сквер...

Виктория Тимашова
              Вдохновение -
              http://www.stihi.ru/2014/12/31/4054

Закляк грипуючий мій сквер,
Чекає звістки з вищих сфер
Відлунням у брудних  калюжах, –
Забутий, викритий, недужий…

Як складно не товкти у ступі
Тугу за щастям в цьому хлюпі,
Що будеш ружею і миртом
За безкінечним сніжним фліртом

Увінчаний! Змирись, мовчи
Поки грудневі ці дощі
Ще будуть снігом і розтануть –
Цариця-діва, цвіт весняний,

Закохана в свої дива,
Грайлива, сонячна, жива,
Воскресне в райдужному вирі
В квітках, смарагдово, по вірі!