Якщо скажу тобi, що все одно

На Манжетах Вишиванки
Якщо скажу тобі, що все одно
Ти звідки і для чого тут, і хто ти.
Не вір словам моїм, вони давно,
Забились в кут продертої аорти.
Слова вже не волають про любов,
Вони недужі, вкрай вони заразні.
Не став мені драконівських умов,
Немає гальм у кольоровій плазмі.
Якщо ж скажу тобі, нема основ
В своєму Всесвіті зректись опори.
Не поспішай зоставити любов,
Себе лишивши в стані непокори.
Надіюсь ще,.. втім не верну назад…
В байдужості – пріоритети інші.
Не нехтуй сумом втрати наздогад,
Мої думки серйозніші й мудріші.
Й ти не сховаєш невгамовний пал.
Все, що не ми – не є благополучно.

Стріляла я, а ти вбив наповал…
Бо ти стріляєш стримано і влучно.

http://www.stihi.ru/2017/10/22/3714 оригінал тут