Слiв про маму сказано багато

Лариса Калинина-Харламова
Слів про маму сказано багато.
Слів прекрасних, ніжних, чарівних.
Згадую... Плекала мене мати
На руках турботливих своїх.
І пісні співала, і молилась,
Щоб у хаті був і мир, і лад,
І вливала материнську силу,
І любов'ю рід наш берегла.

Приспів:
Я ніколи не втомлюся
Неньку славити свою.
Я за неї помолюся
Й захищатиму в бою.
Моя мати - Україна,
Моя матінко Земля...
Слів багато, та єдина
Суть у них - любов моя.

Так нещадно цокають хвилини...
Внук росте... Біжать кудись літа.
Для своєї мами я - дитина.
Я завжди для неї молода.
І коли в житті були падіння.
Відчувала поруч я тебе,
Бо сильна твоїм благословінням,
Тим, що ллється променем з небес.

Приспів:
11.01.19

русский вариант:http://www.stihi.ru/2019/01/16/10294