Terrible truth 2019

Ма Брольцен
I CANT DECIDE
BUT ALSO CANNOT FLEE
BETWEEN TWO SIDES
OF SOMEONE AND OF ME
I'M KILLED BY TRUTH
STILL POISONED BY MY CREED
I AM NOT SURE
THAT THIS IS ALL I NEED
I STAY AWAKE
UNTIL RIGHT 5 A.M.
KNOW WHAT I NEED
AND DON'T KNOW WHO I AM
THAT IS SO HARD
SO CLOSE AND REMOTE
UNIQUE HAZARD
AND ONLY ANTIDOTE
THERE IS NO WAY
TO TEAR AWAY THIS PAGE
I'LL NEVER MAKE NOR HATE ME NEITHER CHANGE
poisonous
poisonous honey
terrible
terrible truth

although the blood will be running
All is lost
Nothing to lose
healed by touch
poisoned by breath
contradictory feelings so strong
seem sometimes like on zero point
there will be no other warning
no ask to pay the price
and each time when it is dawning
seems to be my last sunrise
IF TEARS ARE CURE
THEN LAUGHTER IS A DRUG
INSIDE THE FUME
IT IS LIKE WARMING HUG