Роберт Льюис Стивенсон. Ребёнок должен...

Петр Долголенко
Всё время правду говорить,
И за столом культурным быть,
И в разговоре тоже,
Конечно, если сможет.


Robert Louis Stevenson
Whole Duty of Children
From Child's Garden of Verses

A child should always say what's true
And speak when he is spoken to,
And behave mannerly at table;
At least as far as he is able.