Pearl S. Buck. Prayer

Лилия Мальцева
        Молитва

Добро ты заменил,
Не зная сам, на зло,
Взлет на паденье, пыл
На тлен. Молю, друг мой,
Очнись от сна, пойми,
Что путь утерян твой!


           Prayer

I pray you never know
How you have chosen ill
For good, small for great low
For high.  Therefore, I pray,
Sleep on until you wake
To find how lost your way!
               
                Pearl Buck


                Стихи.ру 30 марта 2023 года