Pearl S. Buck. Fragment

Лилия Мальцева
      Фрагмент

Исчезла с миром нитка.
Из сердца песнь ушпа.
И гордости накидка,
Как ангелов крыла.




       Fragment

Today my world is ended.
My heart no longer sings.
I fold my pride about me
As angels fold their wings.

              Pearl Buck