Парадокс про лужи

Юрий Сафроненко
\Я шагаю в детский сад, сериал про лужи\

Ну что за странный парадокс – все видят на асфальте лужу.
Я ж, кроме солнечных зайчат, воды никак не обнаружу!
Я целый час нырял ТУДА, но не пойму – где там вода?
Ну что за представление – смешное наваждение!

Пять луж, вот это да, друзья, сегодня уничтожил я!
В шестой не мерил глубины, ведь папа отобрал штаны!
И реет флаг над мостовой, - друзья, смотрите, - здесь Герой!
Как на войне, так амбразуры…, а мне – с малиной процедуры!

01.03.2011=GoldKing=

P.S. а на рiднiй украiнськiй мовi:

Який кумедний парадокс – усiм – калюжа, як калюжа.
Я ж - бачу сонячних зайцIв, а де вода – менi байдуже.
Годину я пiрнав туди – геть не знайшов я там води.
А родаки спiвають байки, що в море не пiрнають зайки.
Та що ж це за пiдстава - вельми кумедна справа!

Сьогоднi знищив 5 калюж! До рiднiй справи я вже дуж!
У шостiй я не побував - татусь штанцi конфiскував.
Висять вони за гратами, медалями залатнi!
Всiм друзям сяе прапор той, бо мешкае отут Герой!
Комусь - вiйна та амбразури, менi ж - малина й процедури...
Матусi рiднiй в свято пiрнаю я завзято!

----------Продолжение следует---------------------
http://www.stihi.ru/2011/03/01/3518
http://www.stihi.ru/2011/10/29/1867