Но... не знаю...

Светлана Пригоцкая
  по мотивам Марии Магдалены Костадиновой
              ( Болгария)

 http://www.stihi.ru/2009/03/18/3055
 http://www.stihi.ru/2011/04/27/6055
 
   Тебя увидеть...
   В солнечных лучах.
   Пульс радости
   Не выразить в речах!
   Так странно...
   Всё во мне затрепетало,
   Я влюблена...
   Совсем не ожидала...
   Посмотришь...
   Взгляд твой-
   Солнечный поток,
   Ручей весенний,
   Пламенный цветок...
   Вот так в глазах
   Влюблённого оленя
   Дрожит свет солнца
   Золотой весенний...
   Ты только руку,
   Руку протяни,
   В ручье весеннем
   Искупаться...и любви...
   Едва меня коснёшься,
   Хлынет высь...
   И нежности мне хватит
   На всю жизнь.
   Тебя увидеть,
   Расцветёт сирень...   
   И вновь влюбиться
   В тот весенний день.
   Влюблюсь, не зная,
   В тебя...или в весну...
   Возможно ль...таю...
   В бездну загляну...



Мария Магдалена Костадинова

 Но...не зная...

Видях те...
между слънчеви лъчи
и беше толкова хубаво!

Странно ми стана...
всичко в мен затрептя
отново влюбено... влюбено...

Погледна ме...
с онзи поглед искащ и мил
и пролетен ручей потече...

Потръпнах...
с очи на влюбен елен
от мене всичко съблече...

Ръка ми подаде...
в пролетен ручей се къпех
и всичко беше любов...

Едва ме докосна...
а толкова нежност усетих,
стигаща...за цял живот.

Видях те...
и отново се влюбих
в този пролетен ден...

Но не зная...
в кого ли... защо ли...
в пролетта... или в теб...
 
изображение:tel.blogs.mail.ru